Bescherming in doos

Bescherming in doos

3 artikelen

ActivaPaper opvulpapier

Voor het beschermen van (e-commerce) artikelen in een verzenddoos zijn verschillende mogelijkheden. Wil je zo duurzaam mogelijk verpakken? Dan is doosopvulling van papier de beste oplossing. ActivaPaper opvulpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. Dankzij speciale productietechnieken heeft het een hoge opdikkendheid. Je kunt het gemakkelijk handmatig vormen tot bufferende proppen.

Papier-opvulsytemen activaPaper

Om het verpakken met opvulpapier te versnellen kun je kiezen uit 3 verschillende apparaten van activaPaper (vraag brochure). Het grootste model maakt complete papierkussen.

Optimale productbescherming in een doos

Het doel van opvulpapier is 3-ledig: Bufferen / bescherming van het product, voorkomen dat het product gaat schuiven in de doos en voorkomen dat de doos inzakt bij het sluiten en stapelen.
Overigens is het altijd een goed idee om de doosmaat aan te passen aan je product zodat je zo min mogelijk hoeft op te vullen. Bekijk daarvoor de categorie verzendverpakkingen.

Toch liever verpakken / opvullen met foliekussens of verpakkingsvlokken? Neem dan contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl / VIZ-packaging in Apeldoorn.