Dispensers

Dispensers

4 artikelen

Voor het afrollen en efficiënt verwerken van onze wikkelfolies en verpakkingstapes zijn verschillende dispensers voorhanden. Wij verkopen alleen de dispensers die zich in de praktijk al ruimschoots bewezen hebben. Je kunt er dus van uit gaan dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. Natuurlijk zijn er verschillen in kwaliteit maar je krijgt altijd waar voor je geld.

Wij richten ons op industriële bedrijven, fulfilment en tussenhandel. Het aanbod verpakkingsmaterialen en hulpmiddelen is daarop afgestemd. Voor de de meeste producten in deze shop is daarom een minimale afname en volumekorting van toepassing. Daarmee kunnen wij onze producten goedkoop, voor de laagst mogelijke prijs aanbieden.

Niet al onze magazijnproducten staan altijd online maar zijn mogelijk wel snel leverbaar. Zoek je een specifiek product en is deze hier niet zichtbaar? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl in Apeldoorn voor een persoonlijke offerte. Bellen is nog sneller: 055 – 5341439