Hoekprofielen karton

Hoekprofielen karton

6 artikelen

Bescherming pallethoeken

Wanneer je een pallet op transport stuurt wil je er als verpakker natuurlijk alles aan doen om schade aan de palletproducten te voorkomen. Een goedkoop en efficiënt hulpmiddel hierbij zijn deze ECO kartonnen hoekprofielen of hoekbeschermers (V-profiel). Je plaatst deze eenvoudig op de randen / hoeken van de pallet. Op deze manier kun je ook gemakkelijker en strakker een omsnoering aanleggen zonder de dozen of andere producten te beschadigen.

Meer stabiliteit

Naast bescherming geven deze kartonnen beschermhoeken ook een veel betere stabiliteit aan de lading op de pallet. Dozen en andere objecten zullen minder makkelijk schuiven of bewegen tijdens de rit omdat ze insloten zijn door de hoekprofielen. Dankzij de kartonprofielen heb je minder wikkelfolie nodig voor stabilisatie.

Meubelindustrie

Behalve voor palletbescherming kunnen deze kartonnen hoekprofielen prima gebruikt worden voor het beschermen van van meubels, tafels, kasten, natuursteen, keukenbladen, apparatuur, etc. Je plaats de v-profielen eenvoudig op de randen en zet ze vast met (solvent) tape, wikkelfolie of omsnoeringsbandje.

Soorten kartonnen hoekprofielen

Wij leveren uit voorraad de standaard bruine ECO kartonnen hoekprofielen van 35 en 45 mm breed in diverse lengtematen, van zeer kort tot zeer lang. Ze zijn gemaakt van 100% recyclet papier en zijn zelf ook weer 100% recyclebaar bij het oud papier.  De getoonde hoekprofielen of pallethoeken zijn direct, per pallet, online te bestellen. Natuurlijk met volumevoordeel!

Andere opties

Op aanvraag is het mogelijk om hoekprofielen met een  FSC-certificaat te bestellen. Deze zijn vervaardigd van papier uit verantwoord bosbeheer.
Daarnaast kun je ook beschermhoeken in de kleuren wit of zilver bestellen met of zonder een vochtwerende coating. Een zelfklevende strip is ook mogelijk. Wil je bedrukte kartonnen hoekprofielen? Geen probleem!

Neem contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl voor aanvullende informatie, prijzen of samples.