Hoekprofielen karton

Hoekprofielen karton

6 artikelen

Bescherming pallethoeken

Wanneer je een pallet op transport stuurt wil je er als verpakker natuurlijk alles aan doen om schade aan de palletproducten te voorkomen. Een goedkoop en efficiënt hulpmiddel hierbij zijn deze kartonnen hoekprofielen of hoekbeschermers (V-profiel). Je plaatst deze eenvoudig op de randen / hoeken van de pallet. Op deze manier kun je ook gemakkelijker een omsnoering aanleggen zonder dozen te beschadigen.

Meer stabiliteit

Naast bescherming geven deze kartonnen beschermhoeken ook een goede stabiliteit aan de lading op de pallet. Dozen en andere objecten zullen minder makkelijk schuiven of bewegen tijdens de rit.

Soorten kartonnen hoekprofielen

Wij leveren uit voorraad de standaard bruine kartonnen hoekprofielen van 35 en 45 mm breed in diverse lengtematen. Deze zijn direct, per pallet, online te bestellen. Natuurlijk met volumevoordeel!
Op aanvraag kun je ook beschermhoeken in de kleur wit bestellen. Daarnaast leveren wij ook hoekprofielen met een vochtbestendige coating. Neem contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl voor aanvullende informatie, prijzen of samples.