Hoekprofielen 45mm

Hoekprofielen 45mm

5 artikelen

Als je pallets met dozen gaat verpakken en verzenden is het altijd raadzaam om kartonnen hoekprofielen / beschermhoeken te gebruiken. Je plaatst ze eenvoudig voor of tijdens het foliewikkelen op de randen van de pallet, verticaal en horizontaal. Je voorkomt zo op een goedkope manier schade aan je dozen door kleine aanrijdingen maar ook door omsnoeringsband.

Daarnaast zorgen de kartonnen hoekprofielen voor veel meer palletstabiliteit en dus een optimale ladingzekering. Dozen gaan veel minder gemakkelijk onderling schuiven tijdens het transport van de pallets.

Het meerlaags geperst en karton is verrassend hard en sterk. Gemaakt van 100% gerecycled kartonmateriaal en natuurlijk zelf ook 100% recyclebaar. Overigens zijn ze meerdere malen herbruikbaar. Een duurzaam verpakkingsproduct dus!

Wij kopen direct van de producent grote voorraden beschermhoeken in. Daarom kunnen we deze ook voor een zeer lage prijs verhandelen aan de industrie en de tussenhandel. Wij leveren dit artikel alleen met palletafname.
Kartonnen hoekprofielen zijn leverbaar in vele lengtematen en verschillende breedtes. Daarnaast zijn op aanvraag watervaste hoekprofielen en speciale modellen leverbaar, bijvoorbeeld voor ronde collie. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl