Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen

10 artikelen

Wat zijn luchtkussen enveloppen?

Luchtkussen enveloppen bestaan uit 2 materialen: Noppenfolie aan de binnenzijde en FSC-papier aan de buitenzijde. Daarmee is de inhoud prima beschermd tegen butsen, krassen, vuil en vocht gedurende het transport. Het is een veel gebruikte en goedkope verzendmethode.

Waar is deze luchtkussen enveloppen voor geschikt?

Je gebruikt deze beschermende enveloppen voor het schadevrij verzenden van kleine artikelen en drukwerk per briefpost. Briefpost of een brievenbuspakketje is aanzienlijk goedkoper in portokosten dan een doospakketje. Daarnaast zijn deze verzendenveloppen extra licht van gewicht en bovendien extreem scheurvast.

Waar zijn deze verzend-enveloppen van gemaakt?

Noppenfolie wordt gemaakt van polyethyleen folie (PE). Dit is een product dat uit aardolie wordt gewonnen. Net als de meeste andere verpakkingsfolies. De noppenfolie is 100% recyclebaar bij het PMD-afval. Het papieren omhulsel is van FSC-kwaliteit, dus uit duurzaam beheerde bossen. Daarmee is het ondoorzichtig, goed beschrijfbaar met pen of stift. Bovendien zijn ze goed beplakbaar met etiketten of postzegels. We leveren de enveloppen standaard in de kleur wit. Op aanvraag zijn ze uiteraard ook in de kleur bruin leverbaar. Alle noppenfolie-enveloppen zijn van het merk “TAP-Comebag”. Natuurlijk zijn ze voorzien van een zelfklevende strip voor een optimale, permanente sluiting.

Waar kan ik luchtkussen enveloppen voordelig kopen?

Hier bij Verpakkingsmaterialen.nl koop je goedkoop luchtkussenenveloppen in vele maten uit ruime voorraad. Daarbij krijg je ook nog een eens hoge volumekorting bij grotere afnames. Heb je vragen over deze verzendenveloppen of een ander verpakkingsproduct ? Bel of mail dan even met de klantenservice. Zij staan je graag persoonlijk te woord.