Omsnoering hulpmiddelen

Omsnoering hulpmiddelen

2 artikelen

Om omsnoeringsband voor palletisering en bundeling veilig en efficiënt te verwerken heb je vrijwel altijd hulpmiddelen, materialen en gereedschap nodig. Per type omsnoeringsband zijn er verschillende opties voor het spannen en verbinden van het band.

Wat heb nodig voor verwerken van omsnoeringsband?

Let bij het verbinden van omsnoerband op de materiaalkeuze. Metalen gespen zijn er voor polysterband, kunststof gespen zijn meer geschikt voor PP-band omsnoering. pet band band kun je het beste voorzien van een warmtelas (vibrospanner) of met metalen sluitzegels. Tot slot is er staalband. Deze kun je verbinden met staalbandzegels of zegelloos knellen met een staalband apparaat JK1219 of MST3.

Naast degelijk gereedschap is natuurlijk een goede mobiele haspel een must. Met name de grote rollen omsnoerband laten zich niet verwerken zonder geschikte haspel. Wij leveren diverse modellen van hoge kwaliteit.

Vragen over Omsnoeringsband hulpmiddelen.

Heb je vragen over het gebruik of toepassing van Omsnoering hulpmiddelen? Neem dan contact met Verpakkingsmaterialen.nl via de klantenservice of bel direct 055 – 5341439