Kunststof hoekbeschermers

Kunststof hoekbeschermers

1 artikel

Wat zijn Kunststof hoekbeschermers?

De kunststof hoekbeschermers of beschermhoeken in deze webshop zijn bedoeld om palletladingen te beschermen tegen inkeping van o.a. dozen door omsnoeringsband of spanbanden. Daarnaast zijn er plastic beschermhoeken om specifiek de hoeken van plaatmateriaal of glasplaten te beschermen tegen schade.
Een aparte categorie zijn de kartonnen hoekbeschermers die gedeeltelijk dezelfde functie hebben.

Voor wie zijn plastic beschermhoeken  geschikt?

Ieder verpakker die omsnoeringsband gebruikt voor het zekeren van pallets kent wel het probleem: Zodra je het band gaat spannen gaan de dozen kapot door de bandspanning. Door een kunststof beschermhoek onder het band te plaatsen voorkom je dit. Wel zo netjes! Sommige modellen zijn voorzien van bandgeleiding en /of pinnen om verschuiven te voorkomen.

De hoekbeschermers voor plaathoeken spreken voor zich. De hoeken zijn vaak het gevoeligst voor schade door stoten en botsen. Er zijn open- en dichte modellen hoekbeschermers in vele maten en vormen. Gebruikers zijn voornamelijk producten van plaatproducten in de meubel-, glas-, en metaalindustrie .

Waar kan ik Kunststof hoekbeschermers kopen?

Hier bij verpakkingsmaterialen.nl koop je goedkoop Kunststof hoekbeschermers Daarbij krijg je ook nog een eens hoge volumekorting bij grotere afnames. Heb je vragen of advies nodig over  productbescherming? Bel of mail dan even met de klantenservice. Zij staan je graag te woord.