Polyesterband

Polyesterband

2 artikelen

Deze zachte PE-band of wel polyesterband is het meest gebruiksvriendelijke omsnoeringsband. Gemaakt van een zeer soepel kunststof PE-materiaal met een hoge treksterkte. Geschikt voor handmatige en machinale verwerking. Dankzij de zachte structuur van verlijmde kunststof vezels doet het denken aan textiel. Vandaar ook dat sommigen dit ook wel textielband noemen. Je gebruikt Polyesterband voor het vastzetten van ladingen, pallet-, krat- vaten- en doosomsnoering en het bundelen van dozen of (lange) goederen zoals buizen, balken en latten tot één pakket.

Voor het effectief spannen en verbinden van PE-band of wel textielband kun je het beste de metalen gespen gebruiken, eventueel in combinatie met een polyspanner / bandspanner. Dit zachte omsnoeringsband is ook zonder hulpmiddelen, met de hand aan te spannen eventueel. Wel is een goede bandhaspel onontbeerlijk om effectief en schoon te werken. Let hierbij op de kernmaat, in dit geval 76mm.

Verlijmd “Hotmelt” Polyesterband is leverbaar in de breedtes 13(40S), 16(50S) en 19mm(60S). Daarnaast leveren wij ook geweven en composiet polyesterband met specifieke eigenschappen.

De rollen polyesterband zijn doorgaans per 2 verpakt in een doos. Alle benodigde materialen en gereedschappen voor handmatige verwerking kun je elders in deze webshop voor verpakkingsmateriaal terugvinden. Naast polyesterband levert Verpakkingsmaterialen.nl ook Polypropyleen (PP) en PET omsnoeringsband van kunststof.

Voor al je vragen over omsnoeringsband kun je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl in Apeldoorn.