Tape & Plakband

Tape & Plakband

Welke verpakkingstape is voor mij geschikt?

Voor verreweg de meeste standaard toepassingen is een PP-acryl tape prima geschikt. Goedkoop, lang houdbaar en een laag afrolgeluid. PP-Acryl moet wel altijd goed worden worden aangedrukt voor een optimale hechting.
Heb je problemen met de hechting? Plakt de verpakkingstape niet goed? Dan kan het zijn dat je een ander type tape, bijvoorbeeld tape met een andere lijm moet gaan gebruiken voor jouw materiaal of toepassing.  Denk in eerste instantie aan een “High tack” variant. Simpelweg een dikkere lijmlaag, Verder kun je een tape met een rubberlijm proberen (solvent of hotmelt). Hiervan is de initiële  plakkracht bijzonder hoog. Met name op recyclede dozen is dit vaak de beste optie. Is cold-store of juist warme opslag van toepassing? Gebruik dan een PP-solvent tape.
Maak je gebruik van een automatische dozensluiter? Dan is PP-hotmelt machinetape doorgaans de beste verpakkingstape.
Ben je een verhuizer? Dan is een handscheurbare PVC tape met hoge plakkracht het meest geschikt.
Wil je zo milieuvriendelijk mogelijk dozen sluiten? Dan is papiertape een prima oplossing voor jou. Papiertape is zowel zelfklevend als water-geactiveerd (gomlaag) leverbaar.

Verpakkingstape kopen per pallet

Professionele verpakkingstapes groot, en dus voordelig inkopen doe je op Verpakkingsmaterialen.nl.
PP-tapes, PVC-tapes en papiertapes voor de industrie en fulfilment tegen zeer gunstige handelsprijzen. Daarnaast leuke deals op vloermarkeringstapes en ducttapes. bekijk de pallet deals!