Kokerdozen ColomPac®

Kokerdozen ColomPac®

11 artikelen

Lange, smalle artikelen verstuur je het gemakkelijkst in een kokerdoos oftewel een verzendkoker. Original ColomPac produceert kokerdozen in verschillende uitvoeringen onder de codes CP-072, CP-073 en CP-070. Achtereenvolgens zijn dit rechthoekige (vierkante) verzendkokers, telescoopdozen en trapeziumvormige verzendverpakkingen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van de bekende plak-sluitstrip(s).

Online verkopen wij de voorraadartikelen. Zoek je net een ander model of maat? Bekijk dan de tabellen hier onder en neem contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl in Almere.

Vierkante /rechthoekige kartonnen kokers:

Telescopische / uitschuifbare kokers:

Trapeziumvormige kartonnen kokers:

Het grote voordeel van rechthoekige, vierkant en trapeziumvormige verzendkokers is dat ze goed te stapelen zijn. Van ronde kokers worden pakketdiensten niet blij. Soms worden zelfs extra kosten gerekend voor ronde kokers. Dus wanneer je lange, smalle artikelen gaat verzenden, gebruik dan altijd de kartonnen kokers uit de ColomPac-serie. Dan ben je ook direct verzekerd van de hoogste kwaliteit kokerdozen voor een lage prijs. Alle getoonde modellen verzendkokers zijn doorgaans ruim op voorraad en dus snel leverbaar.