Pakketdozen Eurobox ColomPac®

Pakketdozen Eurobox ColomPac®

colompac eurobox verzenddozen op europalletOptimaal pakketten stapelen op een europallet

De Eurobox-serie (CP154) pakketdozen van het Duitse merk “Colompac®” kenmerkt zich door de modulaire maatvoering. De doosmaten zijn zo afgestemd dat men altijd een europallet optimaal en glad kan stapelen zonder ruimteverlies. Daarnaast is de palletlading uiteraard veel stabieler en eenvoudiger te wikkelen met rekfolie.

De CP154 Eurobox bestaat uit 3 modellen: small, medium en large. Deze modellen zijn weer onderverdeeld in meerdere hoogte- en breedtematen.

Snel verpakken, veilig verzenden

Uiteraard zijn deze Colompac pakketdozen voorzien van de snelle autolock bodem en zelfklevende “peel & seal” plakstrip. De verpakker heeft dus geen tape of andere sluitmiddelen nodig. De ontvanger maakt het pakket netjes en snel open middels de veilige trekstrip. Zo blijft de doos ook voor retourzending bruikbaar.

Met deze hoogwaardige verzenddozen of wel pakketdozen zijn jouw producten prima beschermd tijdens de reis van webshop fulfilment, via de pakketdienst, naar jouw eindklant.

verzenddozen van colompac kopenKlimaatneutrale pakketdozen

Alle Colompac pakketdozen worden klimaatneutraal geproduceerd vanaf het traject dat onze medewerkers afleggen naar hun werk, de gebruikte materialen, de productie en het transport. Alle aspecten worden meegewogen. De onvermijdelijke restemissies worden gecompenseerd door middel van internationaal erkende klimaatbeschermingsprojecten. Dit houdt de wereldwijde CO2-balans neutraal.

Andere kartonnen verzendverpakkingen

Naast de Colompac Eurobox serie leveren wij nog veel meer kartonnen verzendverpakkingen, e-commerce dozen, webshopverpakkingen en normale standaarddozen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl in Apeldoorn.