Bundelfolie - Minirollen

Bundelfolie - Minirollen

3 artikelen

Wat is Bundelfolie?

Bundelfolies zijn kleine rolletjes LLDPE stretchfolie voor het bundelen of inwikkelen van producten. Het dient ter bescherming van vuil en vocht en/of voor het gemakkelijker transporteren van pakketjes en bundels.  Je kunt bijvoorbeeld buizen, latten of profielen gemakkelijk bij elkaar bundelen. Daarnaast kun je bijvoorbeeld krasgevoelige tafelpoten of lange machineonderdelen geheel omwikkelen met folie.

Wat zijn de kenmerken van bundelfolie?

Meestal zijn rollen bundelfolie ca. 10 cm breed met 150 mtr folie op de rol. Bundelfolie is als transparante folie leverbaar in diktes van 17 tot 23 micron (my). Daarnaast zijn er diverse kleuren bundelstretchfolie leverbaar.

Hoe werkt bundelfolie?

Voor de verwerking is een speciale bundelfoliedispenser aan te raden. Deze dispenser steek je in de kartonnen koker (diameter 38mm) waarop de folie is gewikkeld.

Eigenlijk werkt bundelfolie verrassend simpel. De kleine rol wikkelfolie in combinatie met de dispenser maakt het makkelijk om een omtrekkende beweging te maken rondom de producten. Dit kan met één hand, daarbij heb je dus de andere hand vrij om het product of pakketje vast te houden. Vooral bij lange voorwerpen werkt dit heel handig en effectief. Plaats het begin van de folie op je product en draaien maar! Goedkoop én effectief! Bundelfolie wordt ook wel “Mini-rol stretchfolie” genoemd.

Waar kan ik bundelfolie kopen?

Hier bij verpakkingsmaterialen.nl koop je bundelfolie voor een verrassend lage prijs. Daarbij krijg je ook nog een eens hoge volumekorting bij grotere afnames. Heb je vragen over dit product of andere verpakkingsmaterialen? Bel of mail dan even met de klantenservice. Zij staan je graag te woord.