Folie-dispensers

Folie-dispensers

4 artikelen

Waar gebruik je een foliedispenser voor?

Je hebt een foliedispenser nodig voor het netjes en efficiënt afrollen van handrollen wikkelfolie / stretchfolie. Je kunt hiermee snel en strak een pallet omwikkelen met folie, handmatig. Bij de betere modellen kun je de spanning op de rekfolie instellen door het bovenste handvat strakker of lichter op de foliekoker te draaien.

Waar is het voor geschikt?

Al onze foliedispensers zijn geschikt voor onze rollen rekwikkelfolie van 45 of 50cm breed. Dit zijn de standaard maten. Daarnaast verkopen wij dispensers / afrollers voor o.a.  bundelfolie (10cm breed) en kokerloze (corelless) rollen. Ook hiervoor zijn meerdere modellen beschikbaar.

Welke foliedispenser is voor mij geschikt?

Tja, we kunnen niet in jouw portemonnee kijken natuurlijk. Gebruik je dagelijks wikkelfolie? Ga dan voor de metalen verchroomde Fixtools foliedispenser. Iets duurder maar wel goed voor jarenlang probleemloos gebruik. Dit is de meest verkochte foliedispenser in Nederland en Europa.

Gebruik je weinig stretchfolie? Dan heb je waarschijnlijk voldoende aan een kunststof foliedispenser of gewoon glijdoppen. Moet je meer dan 20 pallets per dag omwikkelen? Overweeg dan een automatische palletwikkelaar.

Waar kan ik een foliedispenser kopen?

Hier bij verpakkingsmaterialen.nl koop je foliedispensers in vele soorten en maten voor een verrassend scherpe prijs. Daarbij krijg je ook nog een eens hoge volumekorting bij grotere afnames. Heb je vragen over wikkelfolie, dispensers of een ander verpakkingsproduct ? Bel of mail dan even met de klantenservice. Zij staan je graag te woord.