Handrollen wikkelfolie

Handrollen wikkelfolie

Zoek je HANDROLLEN wikkelfolie voor de beste prijs? Verpakkingsmaterialen.nl levert  wikkelfolie op kartonnen kokers met foliediktes van 7 tot 35 micron (my). Naast de standaard transparante wikkelfolies is er keuze uit gekleurde (ondoorzichtige) wikkelfolie en wikkelfolie met speciale eigenschappen als pre-stretch, gatenfolie of extra sterke nanofolies. Bekijk de specificaties op de betreffende productpagina.

Duurzame wikkelfolie

We willen steeds meer milieuvriendelijk en duurzaam verpakken. Voor het inwikkelen van pallets kun je BioBased (gedeeltelijk plantaardige) folie of wikkelfolie van (gedeeltelijk) gerecycled materiaal kopen.

Eerlijke meters op de rol

Let bij het kopen van handwikkelfolie op het aantal meters op de rol, dit kan per aanbieder verschillen waardoor het soms lastig is om prijzen te vergelijken. Je kunt er bij ons in in elk vanuit gaan dat de genoemde aantallen meters ook daadwerkelijk op de rol aanwezig zijn. Je koopt een gegarandeerd, eerlijk stretchfolie product!

Werken met wikkelfolie handrollen

Het is raadzaam om een goede folie-afroller te gebruiken zoals bijvoorbeeld de Fixtools foliedispenser. Zo ben je ergonomisch en snel bezig en haal je bovendien het maximale rendement uit de wikkelfolie. Let bij het aanbrengen op de kleefzijde: Zorg dat deze aan de binnenzijde blijft bij het wikkelen. De buitenzijde van de folie is gladder zodat pallets gemakkelijk langs elkaar kunnen bewegen.

Problemen met wikkelfolie

Heb je problemen met je huidige handwikkelfolie of machinefolie? Het kan zijn dat jouw folie te snel scheurt, teveel meerekt op de pallet of dat je wel heel veel folie om een pallet moet draaien voor het beetje stabiel is. Neem in dat geval contact met ons op voor een vrijblijvend en professioneel advies.

Handwikkelfolie per pallet kopen

Op deze online verkoopsite verkopen wij als groothandel pallets wikkelfolie. Daarmee kunnen we deze folies voor de allerlaagste prijs aanbieden. Toch liever een kleinere afname? Gebruik dan de onderstaande link.

Neem voor advies of vragen over wikkelfolie contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl / Dimensio in Almere: 036 5494111