Gekleurde handrollen

Gekleurde handrollen

1 artikel

Gekleurde handrollen wikkelfolie zijn ondoorzichtig (opaak). Je kunt er palletproducten mee blinderen en dus onherkenbaar maken. Dit is een groot voordeel ter voorkoming ladingdiefstal. Daarnaast biedt het prima UV-bescherming tegen verkleuring van bijvoorbeeld bedrukte verpakkingen. Je gebruikt dan doorgaans zwarte of blauwe folie. Witte wikkelfolie wordt ook vaak toepast om te voorkomen dat de palletinhoud te warm wordt in zonlicht.

Wikkelfolie van LLDPE wordt het meest toegepast voor het zekeren en beschermen van allerlei palletladingen. Er zijn diverse varianten leverbaar uit voorraad.

Voor het aanbrengen van rekwikkelfolie kun je de handrollen het beste op een foliedispenser plaatsen. Op deze manier wikkel je economisch, snel en voorkom je rugklachten.

Gekleurde wikkelfolie per pallet kopen

Op deze online verkoopsite verkopen wij als groothandel pallets wikkelfolie. Daarmee kunnen we deze gekleurde handrollen wikkelfolie voor de allerlaagste prijs aanbieden. Toch liever een kleinere afname? Gebruik dan de onderstaande link.

Neem voor advies of vragen over wikkelfolie contact op met de klantenservice van Verpakkingsmaterialen.nl / Dimensio in Almere: 036-5494111