Machinefolie

Machinefolie

Als je op zoek bent naar de beste wikkelfolie / machinefolie voor palletwikkelaars, dan mogen we je feliciteren. Je bent hier aan het goede adres. Bovendien kun je direct gebruik maken van de zeer gunstige palletprijzen.

Op deze online groothandel voor verpakkingsmaterialen kun je direct onze voorraadartikelen bestellen. In de range van LLDPE machinefolies zijn dat de standaard wikkelfolie (150% rek) en de Powerstretchfolies (250% of 300% rek). Daarnaast vind je hier zwarte en witte ondoorzichtige wikkelfolie en een aantal soorten gatenfolies. Nieuw in het assortiment zijn de ECO wikkelfolies van (gedeeltelijk) gerecycled materiaal.

Afwijkende specificaties en kleuren machine-stretchfolie zijn op aanvraag te bestellen. Bel even met onze klantenservice en het is zo geregeld!

Wat is machinefolie?

Machinefolie is een LLDPE wikkelfolie of wel stretchfolie op grotere kokers (76mm) t.b.v. folie-wikkelmachines. De productiewijze kan cast (getrokken folie) of blown (geblazen folie) zijn. Per type kunnen ook weer de specificaties verschillen. Bijvoorbeeld meerlaags of speciale additieven om de folie bepaalde positieve eigenschappen mee te geven zoals rekbaarheid of doorsteekweerstand.

De folie-breedte is standaard 50cm maar maatwerk is zeker ook mogelijk. Wij leveren namelijk ook wikkelfolies voor bv horizontale wikkelaars en andere typen verpakkingsmachines.

machinefolie pallet wikkelfolie met 45 rol

Standaard leveren wij de meeste typen machinefolie op een pallet met 45 rollen (ca. 765kg). Liever anders bestellen? Neem dan contact op met jouw groothandel: Verpakkingsmaterialen.nl (Dimensio) in Almere.