Machinefolie opaak

Machinefolie opaak

2 artikelen

Gekleurde machinefolie “opaak” rollen voor automatische palletwikkelaars. Te gebruiken voor het sealen van pallets ter bescherming van de goederen tegen vuil, vocht en beschadigingen. Daarnaast zorgt deze rekkende LLDPE wikkelfolie voor een uitstekende ladingzekering. Je voorkomt daarmee eenvoudig schuivende lading op de transportpallet. Mits de folie natuurlijk correct en in voldoende mate is aangebracht. Het rekpercentage van deze ingekleurde cast-folie is max 150%. De meest verkochte kleuren machinale stretchfolie opaak zijn zwart en wit.

Deze gekleurde wikkelfolies zijn opaak en dus ondoorschijnend na enkele wikkelingen. Hiermee kun je dus de palletlading dus prima blinderen en daarmee onherkenbaar maken. Dit is een groot voordeel in de strijd tegen diefstal van de lading. Daarnaast laat het geen (UV-) licht door. Hiermee wordt een eventuele verkleuring van de inhoud voorkomen. Dat kan van belang zijn bij bijvoorbeeld gespoten machineonderdelen of bedrukte verpakkingen.

Deze folie is aan de binnenzijde licht klevend / stroef, de buitenzijde is gladder. Zorg er voor dat bij montage op de machine de kleefzijde tegen de pallet komt en niet aan de buitenzijde. Verder is een correcte afstelling van de palletwikkelaar belangrijk voor een optimaal resultaat. Vraag ons eventueel om professioneel advies bij het afstellen van de palletwikkelaar.

Machinefolie opaak is vele kleuren leverbaar doch niet altijd beschikbaar voor online verkoop. Bel of mail voor de huidige levertijden en prijzen van blauwe, gele, rode, groene of andere kleuren wikkelfolies.

Zwarte en witte machinefolie met een dikte van 23my is normaal gesproken altijd voorradig en staat, na bestelling, snel jouw magazijn. Machinefolie is alleen per pallet af te nemen op verpakkingsmaterialen.nl.