Machinefolie 250% Powerstretch

Machinefolie 250% Powerstretch

3 artikelen

Deze machinefolie 250% Powerstretch heeft een breedte van 50cm. Powerstretch wikkelfolie is met name geschikt voor gebruik op een automatische palletwikkelaar met een voorrekinstallatie. De wikkelfolie wordt opgerekt tussen 2 walsen die door een elektromotor worden aangedreven. Een meter folie kan zo tot maximaal 3,5 meter opgerekt worden (250% dus).
Het doel hiervan is natuurlijk om zoveel mogelijk palletwikkelingen uit één rol te halen. Je gebruikt daarbij dus minder foliemateriaal per omwikkeling. Dankzij de hoge foliekwaliteit zal dit niet ten koste gaan van de kwaliteit van de ladingzekering. Door minder wikkelfolie te gebruiken ben je natuurlijk ook milieuvriendelijker aan het verpakken. Want minder folie = minder afval voor de eindgebruiker.

Machinefolie 250% Powerstretch is aan de binnenzijde licht klevend. Zorg er voor dat bij montage op de machine de kleefzijde tegen de pallet komt en niet aan de buitenzijde. Verder is een correcte afstelling van de palletwikkelaar belangrijk voor een maximaal rendement. Vraag ons eventueel om advies bij het afstellen.

Machinestretchfolie of wel machinefolie kan op aanvraag in diverse kwaliteiten en breedtematen geleverd worden: Transparant, (opaak) gekleurd, antistatisch, uv-stabiel, food approved en bedrukt. De koker die gebruikt wordt is standaard 76mm in diameter.